El & Energi

El & energi

Rätt el på arbetsplatsen är en förutsättning för att du snabbt ska kunna etablera dig och komma igång med ditt bygge. Vi kan erbjuder en helhetslösning som omfattar installation och leverans av all el för ditt byggprojekt.
 

Avfuktning

Byggavfuktning är viktigt av flera anledningar, inte minst ekonomiska. Att avfukta är en energisnål och driftsäker metod som både är effektiv och pålitlig under byggprocessen. Detta säkerställer en byggnation som är fri från byggfukt, vilket kan orsaka såväl stora skador som stora problem. Då luften cirkulerar hela tiden är metoden lätt att styra.

 

 

 

 

Undercentral

Varje byggarbetsplats har sina behov, och varje miljö har sina krav. Därför är det viktigt att uttagscentralerna passar just ditt behov. Vi har uttagscentral som passar för både byggarbetsplatser, evenemang, mässor etc.

Vårt sortiment av byggcentraler uppfyller tillämpliga krav enligt Europanorm och Elsäk. Certifierade enligt EN 60 439-4.

Värmemaskiner

Vi erbjuder värmemaskiner och värmefläktar med olika stor kapacitet som värmer och torkar ytor. Maskinerna är både robusta och kompakta för att smidigt kunna placeras i trånga utrymmen som trapphus, lägenheter eller lätt och enkelt kunna hängas upp på väggen.

 

Kontakt

MOLINS SAXLIFTAR AB

Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon: 0480-133 00
E-post: info@molins.se

Rör- och spoltjänster

Johnny Almén
Telefon: 0480-10 000
E-post: johnny@molins.se

Maskinuthyrning

Kontaktuppgifter

Molins Saxliftar AB 

 

 

Snabbkontakt

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier