Transporter

Vi transporterar och lyfter åt er!

Oavsett vad du behöver transportera eller lyfta har vi bilar och proffsiga förare som hjälper dig! Vi kan lyfta upp till 30 meter och utför tunga lyft och transporter på ett säkert sätt. Vår lokala förankring och snabba service uppskattas av våra kunder.

Maskintransporter

Vi transporterar alla typer av maskiner till dina projekt. Inga jobb är för små eller stora. Våra duktiga förare hjälper till att frakta exempelvis grävmaskiner, lastmaskiner, vältar och skyliftar till byggen och vägarbeten. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Kranbilar

Kranbilarnas olika lyftkapacitet och räckvidd gör dem oslagbara och flexibla vid olika typer av lyft- och transportuppdrag. Vi går igenom ditt behov och utrustar dem därefter med olika utrustning beroende på ändamål som t.ex. pallgafflar, gripskopor etc.

Våra moderna kranbilar är utrustade med lastväxlaraggregat, gripskopa och rotator allt för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Vi kan lyfta upp till 30 meter och utför tunga lyft och transporter på ett säkert sätt.

Molins

Rör- och spoltjänster

Engelska vägen 8
393 56 Kalmar
Telefon: 0480-10 000
E-post: johnny@molins.se

Transporter

Transporter

Kontaktuppgifter

Molins Saxliftar AB

 

 

Snabbkontakt

6 + 13 =

Om Molins i Kalmar

Vi är en stark leverantör med smarta uthyrningslösningar med snabba leveranser och god service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner – du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns bl.a. bygg- och industribranschen, offentlig sektor och privatpersoner.

Följ oss på Sociala medier