Uthyrning

Molins uthyrning!

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning.  Välj och vraka bland liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter. Vi har även personalvagnar och stålförråd. Självklart finns maskiner till uthyrning för det lilla arbetet hemma i trädgården också, inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Smarta uthyrningslösningar

Vi är en stark leverantör med smarta uthyrningslösningar där vi snabbt levererar och ger bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns både bygg och industri, offentlig sektor men även mycket privatpersoner.

Hyr rätt lift för rätt uppgift

Idag kan du boka din hyrlift enkelt och smidigt via oss på Molins. En av fördelarna är att vi kan hjälpa dig att se till så att du får rätt lift för rätt uppgift. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av liftar, såsom saxliftar, teleskopare, släpvagnsliftar. Detta medför att du finner liftar för alla ändamål hos oss.

Hyr din grävmaskin hos oss – privat eller som företag

En robust grävmaskin är bra till mycket. Den ger både flexibilitet och mångsidighet till många arbetsplatser. Hos oss kan du hyra grävmaskiner till de flesta uppgifterna. Grävmaskinens prestanda och tunga byggnadsutrustning är avgörande för många stora arbetsplatser och entreprenadföretag. Hör gärna av dig till oss på Molins om du behöver hyra en grävmaskin, oavsett om det gäller över dagen, en vecka eller månader.

 

 

Molins erbjuder uthyrning inom följande områden

Teleskopare

El & Energi

Ställning och fallskydd

Transport & Container

Anläggningsmaskiner

Bodar & Vagnar

Bygg & anläggning

Liftar

Kontaktuppgifter

 

Molins Saxliftar AB 

 

Snabbkontakt

2 + 15 =

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier