För fastighetsägare

Slipp kostsamma stambyten – ett enkelt och prisvärt sätt att få långlivade rör! Undvik dyra renoveringar för din bostadsrättsförening.

Hetvattenspolning, ett bra alternativ

Vid upprepade stopp i avloppet eller försämrad avrinning ökar risken för översvämning. Då är en hetvattenspolning ett bra alternativ för att effektivt spola bort de beläggningar som orsakar problem. Även vid mindre symptom som kluckande avlopp och svag virvel kan behovet av en hetvattenspolning vara på sin plats.

Hetvattenspolning innebär att vi spolar rent med hett vatten och högt tryck vilket gör att fettet smälter och spolas iväg. Regelbunden hetvattenspolning förlänger rörens livslängd.

I fastigheter med lägenheter utför vi även stamspolning där vi utgår ifrån uppsamlingsledningen för att sedan arbeta oss uppåt.

För fastighetsägare

Underhållsspolning, innan olyckan är framme

För att förebygga ett akut, elakt stopp och potentiell översvämning är det klokt att regelbundet underhållsspola rören. Detta bör göras vart tredje till vart femte år för att säkra en problemfri drift men också öka livslängden på befintliga rör med upp emot 100 procent.

För att visa resultatet av vårt jobb använder vi kamera i rören efter att vi spolat rent. Vi filmar och lämnar en usb till föreningen. Du får dessutom en status på hur skicket är på rören för att kunna upptäcka skador i tid innan läckor och förstörelse.

Många rör går inuti väggar och kan läcka i flera månader innan det syns och vattenskadan är ett faktum.

Fast pris

Vi besöker er och lämnar ett fast pris på spolningen.

För fastighetsägare

Molins

Rör- och spoltjänster

Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon Kalmar: 0480-10 000 (dygnet runt)
Telefon Växjö: 0470-266 60 (dygnet runt)
E-post: info@molins.se

För fastighetsägare

För fastighetsägare

Kontaktuppgifter

Molins Saxliftar AB

 

 

Snabbkontakt

8 + 1 =

Om Molins i Kalmar

Vi är en stark lokal leverantör av rör- och spoltjänster. För att ligga i framkant gällande hållbarhet har vi investerat i moderna fordon som hjälper chaufförerna att köra så miljömedvetet som möjligt. Vi har jour dygnet runt för att avhjälpa akuta stopp i rör. Men arbetar framförallt långsiktigt med underhållsspolning för att undvika detta. Bland vår kunder finns privatpersoner, fastighetsägare, offentlig sektor samt industri- och byggbranschen.
Följ oss på Sociala medier