Om Molins

Om oss

Vi är en stark leverantör med smarta uthyrningslösningar där vi snabbt levererar och ger bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under er hyrtid. Du hyr inte bara våra maskiner – du hyr även vår kunskap. Bland våra kunder finns en enorm bredd, allt från  från både bygg- och industribranschen till offentliga sektorn och privatpersoner.

Vår fordonspark i Kalmar

Vår fordonspark består av allt från den lilla spolbussen till kombispolare i form av recycler. Det innebär att bilen inte använder rent dricksvatten till att spola rent VA-ledningar utan enligt senaste tekniken återanvänds det urspolade vattnet gång på gång. Ett tillvägagångssätt som ger stora ekonomiska vinster i förhållande till att ständigt åka och fylla vatten. Miljövinsten i dessa tider med vattenbrist kan inte nog poängteras.

Om oss
Om oss

 

 

 

 

Kontakt

MOLINS SAXLIFTAR AB

Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon: 0480-133 00
E-post: info@molins.se

Rör- och spoltjänster

Johnny Almén
Telefon: 0480-10 000
E-post: johnny@molins.se

Maskinuthyrning

Om oss

Kontaktuppgifter

 

Molins Saxliftar AB 

 

Snabbkontakt

Om Molins i Kalmar

Behöver du bara hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats, oavsett så erbjuder vi på Molins ett brett sortiment av driftsäkra, funktionella och några av marknadens bästa maskiner för uthyrning, såsom liftar, ställningar, lyfthjälpmedel och tunga transporter.

Följ oss på Sociala medier