Hållbarhet

Molins fordon

Vår hållbara resa

På Molins är vi engagerade i att bidra till en hållbar framtid för våra kunder, chaufförer och miljön. Genom våra toppmoderna spolbilar strävar vi inte bara efter effektivitet, utan också efter att minimera vår påverkan på planeten.

Mindre slitage, bättre resultat

Våra lastbilar är inte bara kraftfulla – de är också designade för att köra med optimal energieffektivitet. Genom bilarnas system som ger omdömen mellan A-D för körningen, strävar vi efter att uppmuntra och belöna bästa möjliga körsätt. Då våra bilar rullar många mil med optimal effektivitet sparar vi resurser som bränsle, däck och reservdelar samt förlänger livslängden på våra fordon.

Vattenanvändningen

På Molins strävar vi efter att vara föregångare inom hållbar vattenanvändning. Våra spolbilar är utformade med en avancerad teknologi som inte bara renar och återanvänder vatten, utan också minimerar behovet av att ständigt fylla på vatten när stora rör ska spolas.

Återanvändning för en grönare framtid

Genom den avancerade reningsmetoden i våra fordon kan vi återanvända vattnet som används för att spola rör. Detta innebär att vi inte bara minskar vår vattenförbrukning betydligt, utan det sparar även tid och resurser genom att eliminera behovet av onödiga resor för att fylla på vatten.

Från avlopp till resurs

Våra bilars kan rena avloppsvatten till spolvatten. Genom denna process förvandlas avloppsvatten till en resurs istället för avfall, vilket inte bara sparar dricksvatten utan också minskar vår påverkan på miljön. På Molins är varje droppe värdefull. Genom att ta ansvar för vår vattenanvändning, minskar vi inte bara vår påverkan på miljön utan visar också vägen mot en mer hållbar bransch.

Hållbarhet
Hållbarhet

Molins

Rör- och spoltjänster

Engelska vägen 8
393 56 Kalmar

Telefon Kalmar: 0480-10 000 (dygnet runt)
Telefon Växjö: 0470-266 60 (dygnet runt)
E-post: info@molins.se

Hållbarhet

Hållbarhet

Kontaktuppgifter

Molins Saxliftar AB

 

 

Snabbkontakt

11 + 14 =

Om Molins i Kalmar

Vi är en stark lokal leverantör av rör- och spoltjänster. För att ligga i framkant gällande hållbarhet har vi investerat i moderna fordon som hjälper chaufförerna att köra så miljömedvetet som möjligt. Vi har jour dygnet runt för att avhjälpa akuta stopp i rör. Men arbetar framförallt långsiktigt med underhållsspolning för att undvika detta. Bland vår kunder finns privatpersoner, fastighetsägare, offentlig sektor samt industri- och byggbranschen.
Följ oss på Sociala medier